Despre noi

 

     Am creat acest site, pentru ca orice suflet care vrea să laude pe Domnul, fie solist, grup coral, cor, sau orchestră, să poată găsi aici un mic ajutor pentru a înălța laude la adresa Creatorului și Mântuitorului nostru.

     Am cele 921 IMNURI CREȘTINE 2013 corectate de mine, pentru videoproiector (în format Power Point), pentru a fi afișate în biserică. Le pot trimite gratis prin e-mail la cine este interesat.

     Aici găsiți toate cele 9 cărți cu cântece pentru copii și celelalte cărți cu partituri care le am publicate: Click aici.

     Aici găsiți o folositoare metodă pentru pian și al studiului tonalităților: Click aici.

       Reclamații Copyright

     În niciun caz acest site a fost creat pentru a încălca drepturile de autor ale compozitorilor sau ale editorialelor. Dacă vreo lucrare din acest site încalcă drepturile de Copyright, vă rog anunțați-mă cât mai curând posibil, pentru a retrage conținutul respectiv.

 

          Raportează erori

     Dacă observați că în acest site sunt unele partituri și negative care nu le puteți descărca, nu înseamnă că este o greșeală; ci, pentru a evita probleme de Copyright, am pus decât titlurile, iar pentru cei interesați, le pot trimite pe privat, prin e-mail, GRATIS. În orice caz, dacă observați orice eroare în acest site, nu ezitați să mă contactați.