Am creat această pagină web, pentru ca orice suflet care vrea să laude pe Domnul, fie solist, grup coral, cor, sau orchestră, să poată găsi aici un mic ajutor pentru a înălța laude la adresa Creatorului și Mântuitorului nostru.

   În niciun caz această pagină web a fost creată pentru a încălca drepturile de autor ale compozitorilor sau ale editorialelor. Dacă vreo lucrare din această pagină web încalcă drepturile de Copyright, vă rog anunțați-mă cât mai curând posibil, pentru a retrage conținutul repectiv de pe pagină.

   Dacă observați că în această pagină web sunt unele partituri și negative care nu le puteți descărca, nu înseamnă că este o greșeală; ci pentru a evita probleme de Copyright, am pus decât titlurile, iar pentru cei interesați, le pot trimite pe privat, prin e-mail, GRATIS. În orice caz, dacă observați orice eroare în această pagină web, nu ezitați să mă contactați.

   Am cele 921 IMNURI CREȘTINE 2013 corectate de mine, pentru videoproiector (în format Power Point), pentru a fi afișate în biserică. Le pot trimite gratis prin e-mail la cine este interesat.

   Aici găsiți toate cele 5 cărți cu cântece pentru copii și celelalte cărți cu partituri care le am: http://partituriazs.com/tag/carte.

   Aici găsiți o folositoare metodă pentru pian și al studiului tonalităților, precum și partitura pentru pian „HOCHZEITZMARSCH” (Marș nupțial): http://partituriazs.com/tag/pian-2.

   VĂ PUTEȚI EXPRIMA APRECIEREA FAȚĂ DE ACEASTĂ PAGINĂ WEB, ȘI ÎN ACELAȘI TIMP O FACEȚI CUNOSCUTĂ ȘI PRIETENILOR DVS., CU UN „LIKE” LA PAGINA DE FACEBOOK A SITE-ULUI:   https://www.facebook.com/partituriazscom.