Despre noi

   Am creat această pagină web, pentru ca orice suflet care vrea să laude pe Domnul, fie solist, grup coral, cor, sau orchestră, să poată găsi aici un mic ajutor pentru a înălța laude la adresa Creatorului și Mântuitorului nostru.

   În niciun caz această pagină web a fost creată pentru a încălca drepturile de autor ale compozitorilor sau ale editorialelor. Dacă vreo lucrare din această pagină web încalcă drepturile de Copyright, vă rog anunțați-mă cât mai curând posibil, pentru a retrage conținutul repectiv de pe pagină.

   Dacă observați că în această pagină web sunt unele partituri și negative care nu le puteți descărca, nu înseamnă că este o greșeală; ci pentru a evita probleme de Copyright, am pus decât titlurile, iar pentru cei interesați, le pot trimite pe privat, prin e-mail, GRATIS. În orice caz, dacă observați orice eroare în această pagină web, nu ezitați să mă contactați.

   Am cele 921 IMNURI CREȘTINE 2013 corectate de mine, pentru videoproiector (în format Power Point), pentru a fi afișate în biserică. Le pot trimite gratis prin e-mail la cine este interesat.

   Aici găsiți toate cele 5 cărți cu cântece pentru copii și celelalte cărți cu partituri care le am: http://partituriazs.com/tag/carte.

   Aici găsiți o folositoare metodă pentru pian și al studiului tonalităților, precum și partitura pentru pian „HOCHZEITZMARSCH” (Marș nupțial): http://partituriazs.com/tag/pian-2.

   VĂ PUTEȚI EXPRIMA APRECIEREA FAȚĂ DE ACEASTĂ PAGINĂ WEB, ȘI ÎN ACELAȘI TIMP O FACEȚI CUNOSCUTĂ ȘI PRIETENILOR DVS., CU UN „LIKE” LA PAGINA DE FACEBOOK A SITE-ULUI:   https://www.facebook.com/partituriazscom.

   VĂ MULȚUMESC PENTRU CEI APROXIMATIV 1000 DE VIZITATORI UNICI, ZILNIC, DIN TOATE COLȚURILE LUMII!!!   ACESTE MULTE VIZITE ALE DUMNEAVOASTRĂ, FAC CA ACEST SITE SĂ FIE POZIȚIONAT DE CĂTRE GOOGLE ÎN PRIMELE POZIȚII, LUCRU PENTRU CARE ALTE SITE-URI PLĂTESC PENTRU A FI POZIȚIONATE ÎN PRIMELE POZIȚII, IAR PE MINE MĂ FACE SĂ FIU SATISFĂCUT PENTRU FAPTUL CĂ POT FI DE FOLOS FRAȚILOR MEI DIN ÎNTREAGA LUME. MAI AM ÎNCĂ MULTE PARTITURI CORALE DE URCAT PE SITE, ÎNCĂ LUCREZ LA ELE, ȘI CHIAR DACĂ DE MULTE ORI NU APAR LA ULTIMELE POSTĂRI, NU APAR DATORITĂ FAPTULUI CĂ MAI SUNT ALTE PARTITURI CU ACELAȘI TITLU, IAR EU LE URC ÎMPREUNĂ CU ACELEA.   DEASEMENEA, VĂ ÎNDEMN PE TOȚI CARE AVEȚI PARTITURI CORALE ȘI/SAU INSTRUMENTALE ÎN STARE BUNĂ ȘI VREȚI SĂ AJUTAȚI ȘI PE SEMENII DVS., MI LE PUTEȚI TRIMITE PENTRU A LE URCA PE SITE. VĂ MULȚUMESC!!!

   „MĂ SIMT NEVOIT SĂ SPUN TUTUROR VIZITATORILOR ȘI UTILIZATORILOR ACESTUI SITE CĂ EU, NU AM NICIUN PROFIT PERSONAL DE PE URMA ACESTUI SITE; BA, DIN CONTRĂ, AM PRIMIT ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT SFATURI CA SĂ CER DONAȚII PENTRU A-MI ACOPERI CHELTUIELILE CU ÎNTREȚINEREA SITE-ULUI (NIMENI NU-ȚI ȚINE UN SITE GRATIS. EU PLĂTESC PENTRU ACEST SITE, PE FIECARE AN), SAU SĂ CER CÂTE 1 € PENTRU FIECARE PARTITURĂ DESCĂRCATĂ; NU VOI CERE NICIODATĂ BANI PENTRU ACEST SITE! NIMENI NU MI-A DAT ACEASTĂ IDEE DE A FACE UN SITE CU PARTITURI CREȘTINE, COMPLET GRATIS. A FOST IDEEA MEA PERSONALĂ, DE CARE SUNT FOARTE MULȚUMIT ȘI SATISFĂCUT CĂ AM PUTUT SĂ O FAC REALITATE ȘI SĂ POT ÎMPĂRTĂȘI CU RESTUL FRAȚILOR MEI DIN TOATĂ LUMEA PARTITURILE DE CARE DISPUN EU, PENTRU LAUDA DOMNULUI; NIMENI NU MI-A PLĂTIT ȘI NICI NU-MI VA PUTEA RĂSPLĂTI VREODATĂ ZILELE ȘI NOPȚILE ÎNTREGI CÂND SCRIAM SUTE DE PARTITURI, SAU CÂND LUCRAM LA ACEST SITE; NU AȘTEPT NICIO RĂSPLATĂ PENTRU ACEASTĂ MUNCĂ PE ACEST PĂMÂNT!!!”